10 Dec 2021 08:55 - maurerAjutor

La recomandarea colegilor de la Direcția de Asistență Socială Satu Mare, am încercat să ușur [ ... ]

Terapie prin joc
10 Dec 2021 08:39 - maurerTerapie prin joc

Pentru copiii noștri săptămâna aceasta a început un nou capitol în cadrul activităților ocup [ ... ]

10 Dec 2021 08:24 - maurerAjutor

Respectând prevederile legale în vederea combaterii pandemiei, am organizat o nouă întâlnire cu [ ... ]

10 Dec 2021 08:15 - maurerAjutor

În cursul zilei de vineri am vizitat o familie tânără, și care își cresc fetița având posib [ ... ]

Terapie prin joc
06 Oct 2021 06:40 - maurerTerapie prin joc

O nouă ocazie petrecută împeună cu beneficiarii Centrului De Zi, în care am pus accentul pe dez [ ... ]

All 199076

La recomandarea colegilor de la Direcția de Asistență Socială Satu Mare, am încercat să ușurăm viața unei familii cu o situație materială precară, având de crescut șase copii. La această acțiune a participat și un cuplu care, de mai multe ori, alături de fundația noastră, a mai ajutat și alte familii nevoiașe. Cuplul a donat familiei o mare cantitate de alimente, iar noi haine călduroase, încălțăminte și jucării, făcând fericiți pe cei șase copii, dar și pe părinții acestora, care se confruntă cu probleme de sănătate.

259066256 4449695378419253 4420200684908043627 n258111275 4449694878419303 7815781929667379645 n