Terapie prin joc
06 Oct 2021 06:40 - maurerTerapie prin joc

O nouă ocazie petrecută împeună cu beneficiarii Centrului De Zi, în care am pus accentul pe dez [ ... ]

06 Oct 2021 06:37 - maurerAjutor

Am ajutat și o tânără mamă care își crește singură baiețelul de un an. Am donat alimente,  [ ... ]

06 Oct 2021 06:33 - maurerAjutor

Unui copil de 11 ani și bunicii acestuia, care îl creste și educă, le-am întins o mână de aju [ ... ]

15 Sep 2021 06:44 - maurerAjutor

În cursul zilei de azi, am vizitat clasa 0 a Școlii Generale Dr. Vasile Lucaciu, unde, din păcate [ ... ]

Terapie prin joc
15 Sep 2021 06:40 - maurerTerapie prin joc

În aceastā sāptāmānā terapia prin joc a avut loc în localitatea Dorolt, copiii petrecâ [ ... ]

All 196474

Nici o vară nu poate trece fără evenimente deosebite pentru copiii noștri. Astel, Fundația Maurer a organizat o tabără de vară pentru copii, cu durata de o săptămână, încercând astfel să aducă bucurie în sufletele micuților. Pe lângă voia bună, copiii au dobândit o vastă experiență în multe jocuri și concursuri sportive. Au făcut cunostință apoi cu diferite meserii, precum informatician, medic, au văzut ce înseamnă viața de zi cu zi a unui ambulanțier sau polițist, însușind, în același timp, cunoștințe despre ce înseamnă o alimentație sănătoasă. Bineînțeles, cultura nu putea lipsi din program, acești copii având parte, în tot acest timp, și de momente gastronomice, au copt pizza și tort împreună, învățând, în același timp, și despre câinii folosiți pentru terapie. Nici o zi nu a trecut fără dialog în grup, fără analiza problemelor sufletești a fiecăruia dintre micuți, și fără a servi o gustare și un prânz delicios.

233723006 4138103412911786 1110491642019412790 n230752542 4138113109577483 5130980445874586076 n