12 Apr 2021 08:17 - maurerAjutor

Am ajutat din nou pe mama care, în urma unei hemoragii cerebrale, a rămas cu multe probleme de s [ ... ]

12 Apr 2021 07:19 - maurerAjutor

Înaintea sărbătorilor pascale am ajutat o familie cu patru copii din Peleș. Singurul venit a [ ... ]

12 Apr 2021 07:08 - maurerAjutor

Am fost din nou în vizită la Micula, unde am întins o mână de ajutor familiei cu șapte c [ ... ]

12 Apr 2021 06:59 - maurerAjutor

Am întins o mână de ajutor unei familii cu 7 copii din Micula, rămași orfani după mamă, trecu [ ... ]

12 Apr 2021 06:49 - maurerAjutor

În cursul zilei de vineri, Fundația Maurer a cadorisit o familie aflată sub oblăduirea Centr [ ... ]

All 195382

Am întins o mână de ajutor unei familii cu 7 copii din Micula, rămași orfani după mamă, trecută în eternitate, în urma unei hemoragii cerebrale, tatăl lor crescându-i de unul singur, prin eforturi supraomenești. Copiii frecventează școala, având rezultate bune la învățătură. Băiatul cel mare lucrează și ajută astfel familia, mai ales că, și tatăl lor se confruntă cu probleme de sănătate. Donația noastră a constat în articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, rechizite, alimente, iar la împartirea acesteia a participat și doamna profesor Kallai Karolina, căreia îi mulțumim că ne-a semnalat problemele acestei familii greu încercate.

166594677 3756670464388418 8767522747475413620 n167190916 3756668664388598 8476626020408025782 n