12 Apr 2021 08:17 - maurerAjutor

Am ajutat din nou pe mama care, în urma unei hemoragii cerebrale, a rămas cu multe probleme de s [ ... ]

12 Apr 2021 07:19 - maurerAjutor

Înaintea sărbătorilor pascale am ajutat o familie cu patru copii din Peleș. Singurul venit a [ ... ]

12 Apr 2021 07:08 - maurerAjutor

Am fost din nou în vizită la Micula, unde am întins o mână de ajutor familiei cu șapte c [ ... ]

12 Apr 2021 06:59 - maurerAjutor

Am întins o mână de ajutor unei familii cu 7 copii din Micula, rămași orfani după mamă, trecu [ ... ]

12 Apr 2021 06:49 - maurerAjutor

În cursul zilei de vineri, Fundația Maurer a cadorisit o familie aflată sub oblăduirea Centr [ ... ]

All 195385

Împreună cu o colegā de la Direcţia De Asistenţă Socială am vizitat o mamă care îşi creşte singură copilul născut prematur. Micuţa locuinţă în care trăiesc este închiriată, chiria fiind plătită de mamă din veniturile realizate cu ocazia prestării unor munci ocazionale, unde îşi duce şi copilul. Cu toate că locuiesc în condiţii modeste, copilul este sănătos şi fericit. Pe lângă articolele de igienă necesare îngrijirii adecvate a copilului, i-am cadorisit cu haine, alimente şi diferite jocuri pentru dezvoltarea armonioasă a acestuia.

157842153 3687837184605080 1272526856687175048 n157434413 3687850854603713 9030571521570940699 n