12 Apr 2021 08:17 - maurerAjutor

Am ajutat din nou pe mama care, în urma unei hemoragii cerebrale, a rămas cu multe probleme de s [ ... ]

12 Apr 2021 07:19 - maurerAjutor

Înaintea sărbătorilor pascale am ajutat o familie cu patru copii din Peleș. Singurul venit a [ ... ]

12 Apr 2021 07:08 - maurerAjutor

Am fost din nou în vizită la Micula, unde am întins o mână de ajutor familiei cu șapte c [ ... ]

12 Apr 2021 06:59 - maurerAjutor

Am întins o mână de ajutor unei familii cu 7 copii din Micula, rămași orfani după mamă, trecu [ ... ]

12 Apr 2021 06:49 - maurerAjutor

În cursul zilei de vineri, Fundația Maurer a cadorisit o familie aflată sub oblăduirea Centr [ ... ]

All 194106

Nici după trecerea sărbătorilor iernii, la Fundaţia Maurer, activitatea nu a încetat, astfel că, în cursul zilei de joi am vizitat două familii. Ambele familii locuiesc în Lazuri, veniturile acestora provenind din diferite munci prestate ocazional pentru un venit minim. Condiţiile de trai din casele în care locuiesc sunt modeste, însă cu toate acestea, familiile sunt foarte active şi muncitoare. Donaţia noastră a constat în alimente, încălţăminte şi jucării.

136658685 404114513998424 3400566019539714471 n