Ajutor copiilor
11 Noi 2019 10:29 - maurerAjutor copiilor

A fost solicitat din nou ajutorul nostru. O familie defavorizată şi cu mulţi copii din Peleş, av [ ... ]

Ajutor copiilor
07 Noi 2019 10:01 - maurerAjutor copiilor

Recent am văzut o solicitare, prin care o familie cu 4 copii a cerut ajutor. Se vor muta în locuin [ ... ]

Donatie
16 Oct 2019 08:14 - maurerDonatie

Fundaţia Maurer mulţumeşte prefectului din județul Darmstadt-Dieburg din landul german Hessen, p [ ... ]

Hit és Gyógyítás
30 Sep 2019 06:35 - maurerHit és Gyógyítás

Echipa Fundației noastre a participat din nou la evenimentul „Hit és Gyógyítás”, unde am of [ ... ]

Recent am văzut o solicitare, prin care o familie cu 4 copii a cerut ajutor. Se vor muta în locuinţă nouă, dar din cea veche nu ar lua nimic cu ei, oricum nici nu ar putea să ducă mare lucru. Fundaţia Maurer nu a rămas indiferentă. Din donaţiile primite, dar şi din sursele proprii, am încărcat microbuzul şi ne-am grăbit să ajutăm această familie. Donaţia noastră a constat în: hrană pentru copii, scutece, articole pentru îngrijire corporală şi pentru curăţenie,îmbrăcăminte pentru copii şi adulţi, textile, hrană neperisabilă. Familia trăieşte dintr-o singură sursă de venit. Condiţiile de trai vorbesc de la sine, într-o singură încăpere locuind şase persoane, încaperea fiind, în acelaşi timp, bucătărie, baie, wc şi dormitor, însă familia speră ca toate să se schimbe odată cu mutatul în noua locuinţă. Sperăm şi noi că am contribuit, într-o oarecare măsură, la un viitor mai bun al acestei familii.

75247389 2456970161025128 6971815107865083904 o75557538 2456970171025127 202162620269068288 o

75303706 2456970341025110 5174804416171081728 o73685244 2456970251025119 2102036631946002432 o