Ajutor copiilor
11 Noi 2019 10:29 - maurerAjutor copiilor

A fost solicitat din nou ajutorul nostru. O familie defavorizată şi cu mulţi copii din Peleş, av [ ... ]

Ajutor copiilor
07 Noi 2019 10:01 - maurerAjutor copiilor

Recent am văzut o solicitare, prin care o familie cu 4 copii a cerut ajutor. Se vor muta în locuin [ ... ]

Donatie
16 Oct 2019 08:14 - maurerDonatie

Fundaţia Maurer mulţumeşte prefectului din județul Darmstadt-Dieburg din landul german Hessen, p [ ... ]

Hit és Gyógyítás
30 Sep 2019 06:35 - maurerHit és Gyógyítás

Echipa Fundației noastre a participat din nou la evenimentul „Hit és Gyógyítás”, unde am of [ ... ]

Fundaţia Maurer mulţumeşte prefectului din județul Darmstadt-Dieburg din landul german Hessen, precum şi conducerii acestei instituţii, pentru donaţia făcută. Partenerii noştri ne-au întins mâna, imediat ce le-am adresat rugămintea noastră. Dorind să ajute cît mai rapid cu putinţă, şi având în vedere faptul că o ambulanţă nu putea fi procurată într-un timp atât de scurt, din flota proprie, instituţia amintită ne-a donat un microbuz, a cărui stare de funcţionare este impecabilă, contribuind astfel la transportul în condiţii optime a pacienţilor noştri. Pe lângă faptul că partenerii amintiţi cunosc activitatea cu caracter umanitar a fundaţiei noastre, precum şi problemele cu care se confruntă persoanele nevoiaşe de la noi, fiind ţinuţi la curent periodic prin intermediul fundaţiei noastre şi al Forumului Democrat German, acest microbuz reprezintă nu numai un ajutor financiar deosebit, ci contribuie şi la consolidarea relaţiilor de parteneriat, fiind un simbol al implicării acestor parteneri în problemele de ordin social de la noi. Mulţumim în mod deosebit domnului prefect Klaus Peter Schellhaas care a predat personal microbuzul preşedintelui fundaţiei, domnului Maurer Robert. Mulţumim, de asemenea, domniilor lor: Bärbel Hille- responsabil pentru derularea parteneriatului, Rosemarie Lück, Dr. Albrecht Achilles si Heiko Handschuh.

72917119 394878844784872 4747378870125068288 n