Ajutor copiilor
11 Noi 2019 10:29 - maurerAjutor copiilor

A fost solicitat din nou ajutorul nostru. O familie defavorizată şi cu mulţi copii din Peleş, av [ ... ]

Ajutor copiilor
07 Noi 2019 10:01 - maurerAjutor copiilor

Recent am văzut o solicitare, prin care o familie cu 4 copii a cerut ajutor. Se vor muta în locuin [ ... ]

Donatie
16 Oct 2019 08:14 - maurerDonatie

Fundaţia Maurer mulţumeşte prefectului din județul Darmstadt-Dieburg din landul german Hessen, p [ ... ]

Hit és Gyógyítás
30 Sep 2019 06:35 - maurerHit és Gyógyítás

Echipa Fundației noastre a participat din nou la evenimentul „Hit és Gyógyítás”, unde am of [ ... ]

În zilele de 10 – 11 august am participat, în Bercu, la Zilele Culturale Bocskai, ajunse la cea de a 12-a ediţie. Şi de această dată specialiştii în medicina ai fundaţiei s-au străduit să asigure doritorilor măsurarea gratuită a glicemiei şi tensiunii arteriale, şi să răspundă, cu promptitudine, la toate întrebările în legătură cu sănătatea acestora. Pariciparea noastră, devenită deja tradiţională, la acest eveniment, ne-a dat o satisfacţie, deoarece ne bucurăm, că şi pe această cale am ajutat şi putem garanta sănătatea în râdurile participanţilor la acest eveniment.

68602203 2293194594069353 8892930292621246464 n