Fundația Maurer continuă activitatea caritabilă în Județul Satu Mare și în alte localități ale județului. Țelul nostru principal este de a ajuta cât mai mulți nevoiași. Am constatat că acest țel este unul imens pe care singuri nu le putem împlini, de aceea am hotărât că vom încerca să lucrăm împreună cu cât mai multe organizații și persoane fizice.
Weekendul aceasta adepții cultului Baptist s-au alăturat de noi. Cu ajutorul lor am vizitat mai multe familii, unde am donat alimente durabile și două biciclete. Vă mulțumim adepților sprijinul acordat.
Dacă și dumneavoastră ați dori să ajutați pe cei în nevoie vă rugăm să contactați fundația noastră cu încredere. Vă mulțumim anticipat!

Poze Aici!

29.07.2016