Joi, Fundația Maurer a vizitat Grădinița din Bercu unde a surprins copii cu pachete de cadou alcătuite din rechizite scolare, jucării și dulciuri. În despachetare, voluntarii fundației au fost ajutate și de copii mai mari al grădiniței. După acesta, bunurile au fost separate cu ajutorul educatoarei Nagy Edina iar copii l-au acceptat-o cu zâmbete uriașe. Ea a ținut în seamă și faptul că unele dintre copii au frați mai mici, de aceea ei au avut ocazia să ducă un pachet și pentru ei.

Fundația a dori să își continue activitățile caritabile, pentru care este necesare un fundal financiar, la care și Dumneavoastră vă puteți contribui, dacă vă oferiți două procente dine impozit. Vă mulțumim anticipat!

Poze Aici!

2016.03.31