15 Feb 2021 11:11 - maurerAjutor

Miercuri, am vizitat în localitatea Peleş o familie cu 4 copii, pe care i-am cadorisit cu o mare [ ... ]

15 Feb 2021 11:07 - maurerAjutor

În cadrul acțiunii noastre "Shoe Box" azi am fost în vizită la Grădinița din Sanislău, [ ... ]

11 Ian 2021 08:49 - maurerAjutor

Vineri, Fundaţia Maurer a donat o mare şi valoroasă cantitate de articole de uz medical Spitalulu [ ... ]

11 Ian 2021 08:45 - maurerAjutor

Nici după trecerea sărbătorilor iernii, la Fundaţia Maurer, activitatea nu a încetat, astf [ ... ]

08 Ian 2021 09:28 - maurerAjutor

Nici pe perioada sărbătorilor iernii nu am uitat de familiile nevoiaşe sau de persoanele în  [ ... ]

All 193581

Miercuri, am vizitat în localitatea Peleş o familie cu 4 copii, pe care i-am cadorisit cu o mare cantitate de alimente, haine, pantofi şi multe, multe jucării, înafara articolelor de igienă. Familia, cu toate că trăieşte în condiţii modeste, face tot posibilul pentru ca aceşti copii să aibă asigurate căldura, masa caldă şi să înveţe în condiţii cît de cît optime. Au răspuns cu lacrimi ajutorului care l-au primit din partea noastră.

142344284 3577248928997240 8510369861957489973 n142277616 3577248568997276 8073148681407550832 n

În cadrul acțiunii noastre "Shoe Box" azi am fost în vizită la Grădinița din Sanislău, unde am împărțit peste o sută de pachete, şi prin amabilitatea şi cu ajutorul Fundaţiei Samaritan’s Purse, care a pregătit cadourile din donaţiile primjte din Germania şi Austria, cadouri de care s-au bucurat copilaşii de la grădiniţe primindu-le cu braţele deschise.

140814813 3563316933723773 1625435110271750745 n140489740 3563317143723752 801825238609907002 n

Vineri, Fundaţia Maurer a donat o mare şi valoroasă cantitate de articole de uz medical Spitalului Orasenesc din Carei. Sperăm să fi înlesnit astfel procesul de vindecare a pacienţilor acestui spital.

138055815 242936057298543 5382088373735964791 n138087680 450559735981731 2440797562913210853 n

Nici după trecerea sărbătorilor iernii, la Fundaţia Maurer, activitatea nu a încetat, astfel că, în cursul zilei de joi am vizitat două familii. Ambele familii locuiesc în Lazuri, veniturile acestora provenind din diferite munci prestate ocazional pentru un venit minim. Condiţiile de trai din casele în care locuiesc sunt modeste, însă cu toate acestea, familiile sunt foarte active şi muncitoare. Donaţia noastră a constat în alimente, încălţăminte şi jucării.

136658685 404114513998424 3400566019539714471 n

Nici pe perioada sărbătorilor iernii nu am uitat de familiile nevoiaşe sau de persoanele în vârstă, bolnave şi care trăiesc singure. Am fost alături de aceştia, sprijinindu-i cu hrană, haine călduroase şi diferite produse pentru întreţinerea sănătăţii. În localitatea Nisipeni am vizitat un bărbat în vârstă, grav bolnav şi care trăieşte în singurătate. La Atea am trecut pe la o familie unde un părinte îşi creşte singur copiii, confruntându-se cu greutăţile zilnice. Bineînţeles, nu am uitat nici de persoanele în vârstă, care bolnave fiind, aşteptau sărbătorile pe patul de suferinţă.

135696431 3522481144474019 2012158713401795949 n135801257 3522480654474068 3932833934564813131 n135868988 3522481024474031 9030007185058487865 n136704598 3522481084474025 4626865931298040066 n